PIZZERIA ALVIŽ | Pizzeria, Riblja Jela, Mesna Jela, Slatke Palačinke, Slane Palačinke, Dalmatinski Specijaliteti | CENTAR | HVAR

PIZZERIA ALVIŽ | Pizzeria, Riblja Jela, Mesna Jela, Slatke Palačinke, Slane Palačinke, Dalmatinski Specijaliteti | CENTAR | HVAR

PIZZERIA ALVIŽ u samom centru Hvara iz ponude izdvaja odlične pizze, slatke i slane palačinke te brojne dalmatinske specijalitete, riblja jela i mesna jela.

Osim odličnih pizza, slatkih i slanih palačinka možete dobiti i mesna kao i riblja jela, lignje, škampe a sva jela pripremljena su na kaminu u vrtu na terasi.
Nudimo i ukusne juhe, razna kuhana jela kao dalmatinsku pašticadu, razne vrste paste kao posebno ukusne tagliatelle sa repićima od kozica, super rižote, razne salate, karpačio od bifteka ili dimljene tune, kao i domaće ‘srdele u savur’, a na kraju super kolač sa dodatkom bio marmelade od limuna i naranača iz našeg vrta!

Ukoliko želite nesto kao jela ispod peke ili prvoklasne ribe ili jastoga samo nam javite dan prije, a vaše jelo ce vas čekati u dogovoreno vrijeme.
Naš asortiman je toliko raznolik da i vegetarijanci mogu puno toga naći za sebe i uživati u mnogim ukusnim jelima bez mesa!
Osim svih drugih napitaka koje možete dobiti, od naših proizvoda nudimo domaće vino iz naših vinograda, djevičansko maslinovo ulje sa naših polja, svoj ocat, rakiju odličan desertni prošek.
A, ako Vam treba još malo limuna samo napravite par koraka preko terase i slobodno uberite jedan limun za vas, a jedan za vašeg prijatelja ili prijateljicu.
Možemo vam ponuditi i čisto lavandino ulje ili vrećicu cvijeća lavande za uspomenu na ovaj grad i Pizzeriu Alviž.
Sve spomenuto proizvode vlasnici koji se zimi intenzivno bave i poljoprivredom.

Posjetite PIZZERIU ALVIŽ U SAMOM CENTRU HVARA I UŽIVAJTE U VRHUNSKIM RIBLJIM I MESNIM JELIMA, SLATKIM I SLANIM PALAČINKAMA TE OSTALIM DALMATINSKIM SPECIJALITETIMA.

Dobar tek želi Vam PIZZERIA ALVIŽ !

PIZZERIA ALVIŽ
ADRESA: TRG MARKA MILIČIĆA 2, CENTAR, HVAR
RADNO VRIJEME: SVAKI DAN OD 18:00 – 24:00
KONTAKT OSOBA: KATARINA TUDOR ZANINOVIĆ
KONTAKT TELEFON: 021 742 797
EMAIL: zaninovic.katarina@gmail.com
WEB: //www.hvar-alviz.com/