DOM “ATILIO GAMBOC” – Dom Za Starije i Nemoćne Osobe | Stambeni Smještaj, Stacionar, Rekreativne Aktivnosti Za Starije i Nemoćne Osobe | UMAG

DOM “ATILIO GAMBOC” – Dom Za Starije i Nemoćne Osobe
Stambeni Smještaj, Stacionar, Rekreativne Aktivnosti Za Starije i Nemoćne Osobe | UMAG


Dom Atilio Gamboc –
 Dom Za Starije i Nemoćne Osobe – UMAG

Impresivna prostranost, kvaliteta izgradnje, vrhunska opremljenost uz iskusno osoblje i bogatstvo sadržaja glavne su odlike koje ovaj dom svrstavaju u red vodećih hrvatskih domova za smještaj starijih.  Nova i uzbudljiva dimenzija starenja poslovna je filozofija doma koja se ogleda u jedinstvenom pristupu svakom njegovom korisniku.

Kako bi se što više olakšao život budućim korisnicima, pozornost je posvećena svakom detalju. Uz usluge smještaja, u domu se nalazi restoran, knjižnica, frizerski salon, polivalentna dvorana za kreativno provođenje vremena te kapelica kako bi korisnici mogli zadovoljavati i svoje duhovne potrebe.

onama_1

Starost, to zlatno doba života, doba je mudrosti, životnog iskustva, znanja i vještina koje trebaju biti prenesene na mlade naraštaje radi napretka i boljitka društva u kojem živimo. Život tada poprima nove duhovne dimenzije, otvaraju se novi vidici i novi pogledi na život. To je vrijeme u kojem trebamo uživati u plodovima koje nam je podario život. Svako razdoblje života u sebi krije pregršt lijepih trenutaka, a starost je vrijeme prilagodbe na nove uvjete i drugačiji tempo života. Važno je ostati aktivan i u trećoj životnoj dobi, družiti se s ljudima istih interesa i nastojati organizirati svoj život kako bi se što dulje ostalo vitalnim. Starost je zlatno doba gdje pobjeđuje samo onaj koji ne odustaje od sebe!

onama_2

Upravo takvim pristupom i vođeni takvom filozofijom, organizirali smo život osobama treće životne dobi u umaškom Domu „Atilio Gamboc“. Umag je gradić idiličnog šarma, blage mediteranske klime, kristalno plavog mora i atraktivnog, brežuljkastog zaleđa koji nudi uvod u jednu sasvim novu, aktivnu i uzbudljivu treću životnu dob. U našem Domu nećete samo boraviti, živjet ćete život punim plućima, oslobađajući u sebi dugo zatomljivanu kreativnost i želju da se posvetite svim onim stvarima za koje u radnom dobu niste imali dovoljno vremena. U Umagu možete biti dio svih onih njegovih atraktivnih manifestacija, uživati u njegovim povijesnim znamenitostima, otkrivati nove krajolike u njegovu čarobnom zaleđu i upoznavati se s jedinstvenim gastro okusima.

onama_3

Sama građevina Doma sastavljena je od tri krila, a svako od njih ima prizemlje, prvi i drugi kat. Na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe i apartmani funkcionalno i ergonomski opremljeni. Okolne, vanjske površine ukusno su hortikulturalno uređene s dražesnom, natkrivenom terasom koja će postati omiljeno mjesto Vašeg zajedničkog druženja. Ukupni kapacitet doma je 128 korisnika – za stacionar je predviđeno 54 osobe, u stambenom dijelu mogu boraviti 44 korisnika a usluge dnevnog centra može koristiti 30 osoba.

Priuštite si boravak u ovoj jedinstvenoj i modernoj ustanovi te svom životu podarite novu dimenziju.
I ne zaboravite – aktivnost zdravog čovjeka nikad ne prestaje, ona samo mijenja svoj oblik!

S veseljem Vas očekujemo!

 

 

 

DOM “ATILIO GAMBOC” – Dom Za Starije i Nemoćne Osobe
Stambeni Smještaj, Stacionar, Rekreativne Aktivnosti Za Starije i Nemoćne Osobe | UMAG

U našem domu radi tim sastavljen od djelatnika različitih stručnih profila koji predano rade na podizanju opće kvalitete života, osmišljavaju različite sadržaje i zbivanja te pružaju visoko kvalitetnu medicinsku skrb.
Obratite nam se s punim povjerenjem! 

Adresa: Ulica 154. Brigade Hrvatske vojske 5, 52470 Umag
Kontakt broj (poslovna tajnica): 091 172 0312
Kontakt broj (socijalna radnica): 099 392 0703
Kontakt broj (tel): 052 219 600
E –mail: info@dom-umag.hr
Web stranica: www.dom-umag.hr
Facebook stranica: facebook.com/pages/Dom-Za-Starije-Attilio-Gamboc-Umag/352851761554793