ARHITEKTONSKI STUDIO PROJEKT PERIVOJ d.o.o. | PROJEKTIRANJE, UREĐENJE I ODRŽAVANJE INTERIJERA, POSLOVNIH PROSTORA, VRTOVA, OKUĆNICA, JAVNIH POVRŠINA | ZAGREB, ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ARHITEKTONSKI STUDIO PROJEKT PERIVOJ d.o.o.
PROJEKTIRANJE, UREĐENJE I ODRŽAVANJE INTERIJERA I EKSTERIJERA,
POSLOVNIH PROSTORA, VRTOVA, OKUĆNICA, JAVNIH POVRŠINA
ZAGREB, ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

 

ARHITEKTONSKI STUDIO PROJEKT PERIVOJVaš najbolji partner za PROJEKTIRANJE, UREĐENJE I ODRŽAVANJE INTERIJERA I EKSTERIJERA, POSLOVNIH PROSTORA, VRTOVA, OKUĆNICA, JAVNIH POVRŠINA !

U skladu sa željama investitora, izrađuje se idejno rješenje, koje se dorađuje i prezentira u programu vizualizacije, kako bi se budućim korisnicima predočio realan izgled prostora. Prema predloženim sugestijama, u okviru raspoloživog budžeta, početna ideja se razvija do konačne izvedbe. Od izvedbe novih interijera, preko adaptacija već postojećih, neodržavanih i devastiranih prostora, pa do uređenja okućnica. Tu ubrajamo obiteljske kuće sa vrtovima, ali i uređenja većih otvorenih prostora, kao što su parkovi, zeleni pojasevi u gradskim i prigradskim zonama, kao i okoliš poslovnih objekata.


PROJEKTIRANJE, UREĐENJE I ODRŽAVANJE INTERIJERA PRIVATNIH I POSLOVNIH PROSTORA

ARHITEKARHITEKTONSKI STUDIO PROJEKT PERIVOJSaznajte što sve možete napraviti kako bi ste podigli kvalitetu života u vlastitom životnom ili poslovnom prostoru!
Želite li otvoriti novi atraktivni ured, trgovinu ili ugostiteljski objekt, možete se s povjerenjem obratiti nama za pomoć.

Dolazimo u najkraćem vremenu do lokacije na izmjeru i dogovor oko načina i vrste uređenja.
Na licu mjesta utvrđujemo količinu potrebnih radova.

U skladu sa željama investitora izrađujemo idejno rješenje za poslovni prostor.
Ukoliko želite unijeti dodatni atraktivni akcent: pojedinačnu prikladnu biljku, zeleni zid ili suhi pješčani/kameni vrt, prepustite se našem idejama!
Neka Vaš prostor bude poseban, prepoznatljiv i atraktivan!
Poštujemo Vaše ideje i uz stručni savjet zajedno ćemo doći do najboljeg rješenja za dizajn Vašeg interijera!


PROJEKTIRANJE, UREĐENJE I ODRŽAVANJE VRTOVA I OKUĆNICA

ARHITEKTONSKI STUDIO PROJEKT PERIVOJSvatko se želi osjećati sigurno, opušteno i ugodno u vlastitom prostoru. Ukoliko imate mogućnost boravka na otvorenom, tim bolje!

Uredite svoju malu boravišnu oazu, kako bi vam jutarnje ispijanje kave, ili druženje sa obitelji i prijateljima bilo ugodnije i veselije.

Unesite fragment prirodnog okruženja u svoj prostor, koristeći već i mali broj biljaka, na svojoj terasi, balkonu ili okućnici. Uljepšajte ulazni prostor u svoj dom pažljivim odabirom biljnih vrsta.


PROJEKTIRANJE, UREĐENJE I ODRŽAVANJE JAVNIH POVRŠINA

ARHITEKTONSKI STUDIO PROJEKT PERIVOJPrepoznatljivu sliku pojedinog mjesta sigurno će ostaviti njegove javne otvorene površine.
Uređenje gradskih parkova ili trgova predstavlja poseban izazov, budući da se prilikom projektiranja i formiranja njihovog ambijenta posebnu važnost treba posvetiti potrebama i mogućnostima svih korisnika toga prostora.

Prije svega, tu se misli i na starije, teže pokretne osobe, djecu, slabovidne osobe, ali također i na mlade i aktivne osobe. Svaka od nabrojanih skupina ima svoje zahtjeve i potrebe.
Također je veoma važno voditi računa o sigurnosti korisnika, kao i adekvatnoj rasvjeti takvih prostora. Istovremeno, uz funkcionalnu komponentu, estetski dojem čitavog prostora, daje onaj specifičan duh mjesta koji je jedinstven i neponovljiv…
ARHITEKTONSKI STUDIO PROJEKT PERIVOJ d.o.o.
Adresa: Zvonimirova 31 (ulaz iz Derenčinove), 10000 ZAGREB
Direktor: Jelena Grlić Radman
Kontakt broj: 091 929 0191
Radno vrijeme:
ponedjeljak-četvrtak 9 do 16
srijedom do 20
petkom i subotom po dogovoru
Web: //projekt-perivoj.hr
E-mail: jelena@projekt-perivoj.hr
Facebook: //www.facebook.com/projektperivoj/
Instagram: //www.instagram.com/projekt.perivoj/
Linkedin: //hr.linkedin.com/in/jelena-grlic-radman-b6442297